1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice
  2. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.25 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

Vehicles Not Functioning after 0.5.4 update

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by Kenneth_Mc, Apr 19, 2016.

  1. Kenneth_Mc

    Kenneth_Mc
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2015
    Messages:
    13
    After recently updating the game (10 minutes ago). No car, except for the Ibishu Miramar functions, All other vehicles don't even make noise or drive. I hope this issue gets fixed very quickly. Thanks
     
  2. apple

    apple
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Dec 21, 2014
    Messages:
    470
    Reinstal game and delete beamng drive folder in documents backup any mod if needed ( i recommend deleting the mods because some may be outdated and cause issues)
     
  3. FS16

    FS16
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 18, 2015
    Messages:
    993
    ^ A reinstall is (probably) not needed ^

    Deactivate all mods and delete the cache folders in Documents\BeamNG.drive
     
  4. Kenneth_Mc

    Kenneth_Mc
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2015
    Messages:
    13
    ok, thanks guys
     
  5. wearyNATE15

    wearyNATE15
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 15, 2015
    Messages:
    1,276
    having the same problem. Its like they want use to use the Mirmar. (jk) xDDD
     

    Attached Files:

    • 20160419231641_1.jpg
    • 20160419231645_1.jpg
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice