1. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.22 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

No crash sound or custom engine sounds

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by nick12345, Jul 1, 2018.

  1. nick12345

    nick12345
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    43
    Recently I launched Beamng and noticed that all of my vehicles with custom engine sounds made no sounds at all. Also whenever I crash there's no sound whatsoever. I tried clearing cache and nothing seems to work. The game also deleted about 100 of my mods for no reason when I launched it and I can't get anything to work.
     
  2. LeSpecialist01

    LeSpecialist01
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 30, 2017
    Messages:
    293
    try a vanilla vehicle to see if the sound work. nothing custom just a normal vehicle.

    also if most of your mod got deleted, then its normal that all your custom config are not working properly.
     
  3. nick12345

    nick12345
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 30, 2016
    Messages:
    43
    Even when I delete the mods that I know have custom sounds and redownload them it still doesn't work.
     
  4. JonasTMT

    JonasTMT
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 5, 2016
    Messages:
    321
    Do the vanilla sounds work? If they do work, it is the mods fault (probably broken).
     
    • Agree Agree x 1
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice