Solved No civetta mods.

Discussion in 'Mod Support' started by Jasiek22, Dec 20, 2021.

  1. Jasiek22

    Jasiek22
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 14, 2019
    Messages:
    71
    No civetta mods load, i just have the vanilla configs and also my personal configs for it are gone.
    I know it had a remaster but with other remasters like the Van or Grand Marshal everything was fine. Is there a way to fix it?
     
  2. baarry5444

    baarry5444
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    512
    They changed the internal name for the remastered Bolide (bolide.zip instead of super.zip). So it would make sense that all Bolide mods made prior to the remaster are incompatible.
     
    • Agree Agree x 2
  3. Jasiek22

    Jasiek22
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 14, 2019
    Messages:
    71
    Weird, in vehicles folder i don't have a Bolide folder, just a super.
     
  4. baarry5444

    baarry5444
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    512
    Fortunately for people like you, I uploaded the older version of the Bolide to the repository. It should be available as of this message. Both versions do not conflict with each other (due to the fact that the internal names are different as mentioned before), so you are free to use the mods made for the old version. That also covers configurations.
     
  5. Jasiek22

    Jasiek22
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 14, 2019
    Messages:
    71
    Thanks for that, but for now there is no way to make the old mods work on the new one right?
     
  6. baarry5444

    baarry5444
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    512
    Unfortunately not. You'll have to wait for the respective mod authors to update their Bolide mods in the coming days so that they work with the remastered version. Obviously, some will not be updated (such as the one that added a targa body style to the pre-remastered Bolide). But at least you have your answer as to why virtually all Bolide mods and configurations do not appear in version 0.24.1.
     
  7. Jasiek22

    Jasiek22
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 14, 2019
    Messages:
    71
    Yea, i changed the name from "super" to "bolide" and everything works except everything, so basically nothing, configs are there but if something is modded like chassis or anything it's just vanilla. Welp ill guess it's solved.
    --- Post updated ---
    Oh and sorry to bug you bout it, but it shows me 200BX configs instead of bolide.
     
  8. Agent_Y

    Agent_Y
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 10, 2020
    Messages:
    6,826
    The Bolide was remade from the ground up, literally every single thing about it was changed, there is absolutely no way to get any old mods to work on it, not even skins
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice