Solved Mod not showing up

Discussion in 'Mod Support' started by SevenToaster509, Aug 24, 2021.

  1. SevenToaster509

    SevenToaster509
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 24, 2021
    Messages:
    25
    Hello, recently I have got into modding and the basics. I have created simple mods and i decided to make a widebody H-Series for fun. I have had some trouble when booting up the game and taking a look to see if it works. It didn't show up. Any ideas why? Mod provided to take a look, and some images, including a mod that worked upload_2021-8-24_13-10-9.png upload_2021-8-24_13-10-48.png
     

    Attached Files:

  2. S.Ali.M

    S.Ali.M
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 12, 2021
    Messages:
    1,076
    The problem was the arrangement of the folders.
    It should be:
    widebodyvan.zip > vehicles/van/...
    but it was:
    widebodyvan.zip > widebodyvan/vehicles/van/...

    I fixed it. Here you are:
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
  3. SevenToaster509

    SevenToaster509
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 24, 2021
    Messages:
    25
    Thank you! Such a simple mistake lol. Have nice day!
    --- Post updated ---
    It still doesn't come up.
    --- Post updated ---
    I have checked the arrangement of the folders however it still isn't coming up.
    --- Post updated ---
    Was it showing up for you?
    --- Post updated ---
    Nevermind, it came out of nowhere when I checked again
     
  4. S.Ali.M

    S.Ali.M
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 12, 2021
    Messages:
    1,076
    Good. The prefix should be solved then :) (Click at thread tools button > edit the title, next choose solved prefix instead unsolved)
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice