1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice
  2. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.25 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

cherrier motor mounts are missing

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by RogueTheFoxx, Jul 13, 2021.

  1. RogueTheFoxx

    RogueTheFoxx
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 21, 2020
    Messages:
    14
    The motor just keeps flipping is there a mod that would cause this?
     
  2. stale

    stale
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 14, 2020
    Messages:
    214
    there's a handful of engine mods for the fcv platform, check to see if any were last updated before version 0.22
     
  3. RogueTheFoxx

    RogueTheFoxx
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 21, 2020
    Messages:
    14
    i uninstalled all mods that are engine related and turned off all other mods the engine still flops like a fish
     
  4. Xupaun

    Xupaun
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 18, 2020
    Messages:
    568
    Do you use any body mod for the FCV, like the WBIMP Wagon? If you do, it will happen too
     
  5. RogueTheFoxx

    RogueTheFoxx
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 21, 2020
    Messages:
    14
    no body kits either i had a lsx 454 mod for it since the motor was floppy so i could at least drive it but i removed it a while back
     
  6. Xupaun

    Xupaun
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 18, 2020
    Messages:
    568
    Test on Safe Mode and look for the problem
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice