1. Intel iGPU (6xx series) crashes
    Fixed drivers available!
    Instructions here

    Dismiss Notice
  2. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.20 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

Cant get alpha to run on my PC

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by hevymetltrukr, Sep 17, 2013.

  1. hevymetltrukr

    hevymetltrukr
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 17, 2013
    Messages:
    3
    I just bought the alpha version. I have tried running the installer several times. First problem is right after instalation and it tries to get updated files it doesn't complete. Get an error msg " can't find version.txt". Then when i try to run BeamNG .exe it says that it cant be found. Any help would be great. The tech demo worked fine.
     
  2. kittensmittens

    kittensmittens
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 16, 2013
    Messages:
    23
  3. hevymetltrukr

    hevymetltrukr
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 17, 2013
    Messages:
    3
    turns out i just needed to turn off the proxy in my LAN settings in order for the updater to run. :rolleyes: Thank you for the help though.
     
  4. kittensmittens

    kittensmittens
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 16, 2013
    Messages:
    23
    Could you teach me how to do that? I think I have the same problem that you just solved.
     
  5. moosedks

    moosedks
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 4, 2012
    Messages:
    1,112
    I kinda doubt that you have a proxy on if you don't know how to turn a proxy off :p maybe your anti virus is blocking it. I've had installs fail and weird stuff happen back when i used antivirus.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice