Released 1999 Ford Crown Victoria

Discussion in 'Land' started by Nadeox1, Feb 14, 2014.

  1. coolusername

    coolusername
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 22, 2014
    Messages:
    3,667
    Yeah, i mean for an official one
     
  2. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Spinning Cube
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,654
    But that's not what I want to do.
    I wanted to make a 1999 Ford Crown Vic, and I did. Why should I change my work for that?
    The vehicle is a mod, it's not official content, and in any case it doesn't match the quality of the official vehicles.

    It will stay as it is. Only updates it will receive are to make sure it just keeps working.
     
    • Like Like x 4
    • Informative Informative x 1
  3. JayPlaysBeamNG

    JayPlaysBeamNG
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 5, 2016
    Messages:
    918
    k
     
  4. Ford Crown Victoria

    Ford Crown Victoria
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 5, 2017
    Messages:
    14
    When I Put on the lightbar, the model crashes.
     
  5. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Spinning Cube
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,654
    Works fine over here.
    More details?
     
    • Agree Agree x 1
  6. Ford Crown Victoria

    Ford Crown Victoria
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 5, 2017
    Messages:
    14
    Well I select the CVPI Lightbar ON in the parts menu. Then i get a notification where it says like fatal exception. please reload the vehicle. And the car does not work anymore
     
  7. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Spinning Cube
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,654
    See if your other mods are doing that.
    It works fine over here, no such errors.
     
  8. Unsayableorc

    Unsayableorc
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2017
    Messages:
    6
    I really like this mod, but I am having the same problem Ford Crown Victoria is having. (The user above me) I did disable all of my mods except this mod, but I did not delete them, and yet it still does not work. Do I have to delete my other mods? ( I can provide a screenshot if you would like me to)
     
  9. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Spinning Cube
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,654
    No, unless some of them is conflicting with this mod. Which is unlikely.
    Trying won't hurt.


    When you get that error, close the game and post your game logs (beamng.log in Documents/BeamNG.Drive)
     
  10. Unsayableorc

    Unsayableorc
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2017
    Messages:
    6
    Alright, done. Hope this helps! The error should be around halfway or at the bottom of the log.
     

    Attached Files:

  11. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Spinning Cube
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,654
    Are you using some low graphical settings perhaps?
    Try normal.
     
    • Agree Agree x 1
  12. Unsayableorc

    Unsayableorc
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2017
    Messages:
    6
    No, I am actually on High Overall Quality, yet it still doesn't work.
     
  13. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Spinning Cube
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,654
    If you use other mods, disable them all and retry.
    Are you 100% sure you are using the latest version and no have any older versions around?
    Maybe try to clear your cache?
     
    • Agree Agree x 1
  14. Unsayableorc

    Unsayableorc
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2017
    Messages:
    6
    I cleared my cache, disabled all other mods, I know I'm on the latest version, yet it still doesn't work.
     
  15. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Spinning Cube
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,654
    I have no clue why that is happening.

    Is your PC below the minimum requirements?
     
  16. Unsayableorc

    Unsayableorc
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2017
    Messages:
    6
    Nope, I have an Intel i7 core 7th gen, and everything else above minimum requirements.
     
  17. Pyro Shepherd

    Pyro Shepherd
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Mar 6, 2017
    Messages:
    187
    I LOOOOOVE All crown vics,especially the 2011. Not much different,but I still love it!
     
  18. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Spinning Cube
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,654
    Is anybody having the same issue as @Unsayableorc ? :/

    EDIT:
    How are you installing the mod?
    In the log I can only see you have these mods:
    -B25
    -Propane Tank
    -Technical

    The Crown Vic doesn't appear there.
    Maybe you are installing your mods the very wrong way?
    Installing_Content
     
    #498 Nadeox1, Apr 5, 2017
    Last edited: Apr 5, 2017
  19. Unsayableorc

    Unsayableorc
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2017
    Messages:
    6
    I clicked on the attached file and it downloaded it.
     
  20. killstreak451

    killstreak451
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 28, 2015
    Messages:
    1,852
    this great mod needs an undercover cop version
     
    • Agree Agree x 1
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice