1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice
  2. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.25 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

12 speed gear box with g29 shifter

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by OldSnake, Jun 20, 2020.

  1. OldSnake

    OldSnake
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 19, 2015
    Messages:
    997
    hello, is it possible to switch from 6th speed to 7th with a button like on ETS2 ?

    I look in the menu I can't find.
     
  2. jammin2222

    jammin2222
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 15, 2013
    Messages:
    387
    I would love to know the answer too. I have the G27 wheel and I can't manual shit above 6th gear either. I end up just using an automatic gearbox :(
    Though I don't know what button I would actually bind it to because I'm using them all already.
     
  3. Alzer07

    Alzer07
    Expand Collapse

    Joined:
    May 17, 2019
    Messages:
    129
    #3 Alzer07, Jun 20, 2020
    Last edited: Jun 20, 2020
    • Like Like x 1
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice