0.6.1.0 Discussion/Feedback/Bugs-Reporting Thread - READ #1 POST!

Discussion in 'General Discussion' started by Nadeox1, Jul 22, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. VeyronEB

    VeyronEB
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    1,593
    The H series in all configs has a constant pull to the right.
     
  2. FluffyOreoCX

    FluffyOreoCX
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    1,890
    When I put the hazard lights on, and turn the wheel (let's say to the right) the hazards turn off and the right blinker turns on. Of course, it turns off after I'm done turning in said direction. Then in order to turn the hazards back on, I have to press the / button twice. Am I the only one having this happen?
     
  3. JarHead

    JarHead
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 17, 2016
    Messages:
    3
    Hello, I have found a very annoying bug and i would like to bring it to your attention. I downloaded a map and in doing so it made the control for reloading your vehicle on the spot stop working. I have gone into the settings and changed the control to various configurations and still it does not work. So if you could please look into it i would be very happy. Also I would just like to say congrats on the new update it is pretty cool so far!
     
  4. Taza

    Taza
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 8, 2015
    Messages:
    1,181
    @Suricate68 You were right, clearing cache didn't fix the orange hood. I must have checked only the sunburst after clearing the cache.
    20160724085515_1.jpg
    Also as people have been saying the dry van and semi can not be coupled. Absolutely nothing happens when I press "L". Checked the bindings too.
    I'll do a clean reinstall and see if these go away.
     
  5. geronimo9

    geronimo9
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 21, 2016
    Messages:
    184
    Funny. Both of these things worked straight away on my laptop, however I have no mods. Try enabling Safe mode, it's on the launcher thing.
     
  6. Ahnaf458

    Ahnaf458
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 2, 2014
    Messages:
    139
    yeah im also having the same issue with the semi and the trailer not hitching with "L" it works fine with the small trailer and other cars, but the semi and the dryvan do not work for some off reason
     
  7. geronimo9

    geronimo9
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 21, 2016
    Messages:
    184
    Thanks for the info
     
  8. Tony Bamanebaeo

    Tony Bamanebaeo
    Expand Collapse

    Joined:
    May 25, 2016
    Messages:
    175
    Use this to report real issues, and not what you think would be a good change to one word.
     
  9. FluffyOreoCX

    FluffyOreoCX
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 31, 2016
    Messages:
    1,890
    It was meant to be a joke dude, don't be so rude.
     
  10. Taza

    Taza
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 8, 2015
    Messages:
    1,181
    After a clean reinstall both orange hood and t-series coupling were fixed. Not a convenient fix but at least it worked.
     
  11. CryDev

    CryDev
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 1, 2015
    Messages:
    402


    The new ETK looks great but i noticed that the jbeam is based off the old pessima, and i thought that every vehicle has a jbeam made from scratch. Also the stiffnes is unrealistic for the etk i because a german car should be stiffer . The other thing are devs reading all bugreports? becuase the ETK K dashboard nodes still do nothing http://www.beamng.com/threads/0-5-6...-thread-read-1-post.26107/page-11#post-377936

    And the ETK K still has spiky deformation -.-. http://www.beamng.com/threads/0-5-6...g-thread-read-1-post.26107/page-4#post-375759
     

    Attached Files:

    • BeamNG 2016-07-24 11-18-46-63.png
    • BeamNG 2016-07-24 11-18-54-92.png
    • Like Like x 2
  12. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    BeamNG.Support
    Staff Member

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    13,880
    *Takes deep breath*


    If using Steam, make sure you have not disabled 'Automatic updates'
    If using Humble Bundle, you need to redownload the game from it
    http://wiki.beamng.com/Updating_the_game

    Disable all mods.
    Clear the cache.
    If the problem persists, clean reinstall the game, you may have corrupted files around.
    Instructions for that are on the first post.

    Make sure no mod is causing that.
    Also position the truck correctly.
    The couplers video on the blog has a small tutorial at 0:16

    If you have any 'Configuration' mod that is using the same name of the ambulance, it will cause that.
    Triple check you have none of these configurations around.

    Not yet

    Keep HDR on.

    1- It wasn't remove. Check the PDF on the first page, it has been reassigned. All the keys were made more 'even'. All debug keys uses CTRL, instead of a mix of CTRL and ALT.
    Photomode is now CTRL ALT P (You can change the binding to what you want)
    2- Known issue. Use FXAA, it's very low intensive.

    The game will skip the launcher if there is ANY 'launch command' defined.

    Straps. Not yet.

    It's still there. If you have ANY 'launch command 'defined somewhere, the game will skip the launcher.

    Reloading works only if you have 'Advanced Mode' enabled. It's a debug command. To enable that, OPTIONS > GAMEPLAY.

    Check your mods.
    Clean reinstall game eventually, Steam likes to corrupt stuff sometiems (Instructions on the first post)
     
    • Like Like x 5
  13. KOS

    KOS
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Aug 13, 2013
    Messages:
    162
    Oh, didn't know that. But it looks weird, since the non visible material is still there and you can still damage it more. So it's just visual dissaperance.
     
  14. kStor2poche

    kStor2poche
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 21, 2015
    Messages:
    202
    Floating stairs on east cost USA...



    Sharpy sharpy sharpy, that's a big shoooock
    On the on the on the, Iiiii seriiiiiies...
    Seriously, that's just a sharp like another one on the etk I series (after doing the big jump on gridmap...)
     
  15. CryDev

    CryDev
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 1, 2015
    Messages:
    402
     

    Attached Files:

    • BeamNG 2016-07-24 11-30-57-15.png
    • BeamNG 2016-07-24 11-31-06-33.png
  16. Razrhatr

    Razrhatr
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 14, 2014
    Messages:
    2
    Hello,

    Just been playing with the new version, and let me just first say how happy I am that this game is getting great updates.

    Now on to my issue which is related to SLI performance. I don't remember if in the past it was enabed on it's own or if I had to force it in profiles (as I had to do now), however is there any plans to support it? I't not working too bad even now, in AFR2 and SLIAA it's giving close to 60 but not quite, with both GPUs staying in around 70%.

    Some of the maps you guys are making are just great eye candy and I wish I could enjoy them at their best.

    Thank you.
     
  17. machine

    machine
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 26, 2013
    Messages:
    704
    The if the right side comes off the huge splitter on the Pessima, the metal bracket starts following it. Doesn't happen with the other side or with the Sunburst.

    And the ETK small lip spoiler's sides deform weird.
     
  18. Teoman

    Teoman
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 22, 2015
    Messages:
    797
    not sure if this should be like that, same on other wheels, max offset
    cleared cache manually, tried safe mode
    --- Post updated ---
    and after camber car became potato
     

    Attached Files:

    • 20160724160335_1.jpg
    • 20160724160551_1.jpg
  19. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    BeamNG.Support
    Staff Member

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    13,880
    Yes, it should be like that at the moment. Those parts are not finished yet on the SBR4
     
    • Like Like x 2
  20. CarBro74

    CarBro74
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 29, 2016
    Messages:
    3,502
    Oh. That happened to me. Did you press Alt+U and Alt+O? That can break the game. Press ecscape and click on the camera.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice