1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.24 Discussion thread

Discussion in 'General Discussion' started by Leeloo, Dec 2, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LucasBE

    LucasBE
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 22, 2015
    Messages:
    2,128
    I just have one thing to complain about

    please increase the roughness on the new pessima dashboard/steering wheel material, it just doesn't look right. that's my only complaint :)
     
    • Agree Agree x 13
  2. GipsoCartoon

    GipsoCartoon
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 5, 2021
    Messages:
    1
    Hello everyone. How do I open old World Editor?
     
  3. den_chik

    den_chik
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 12, 2019
    Messages:
    840
    • Like Like x 1
  4. stability

    stability
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 13, 2021
    Messages:
    13
    Can you please fix the radial menu so that it just pops up whenever I hit the menu button, like how I had it set to do? It's bad enough that the radial menu requires an extra button press (and that the main menu closes when the radial menu comes up), but it's actually broken right now so that the radial menu cannot be accessed after it's been closed. It will come up the first time, but then to close it requires using the keyboard (the button I have the menu to on my wheel just toggles between radial and full menu at this point), and once closed the radial menu becomes inaccessible until restart.

    Thanks.
     
  5. CatAstrophe05

    CatAstrophe05
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 8, 2020
    Messages:
    271
    in its current state it's pretty buggy/unstable but in a few updates' time people probably won't have much issue with it
     
    • Agree Agree x 3
    • Like Like x 2
  6. stability

    stability
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 13, 2021
    Messages:
    13
    Yeah it's not so good right now. Although honestly I would much prefer the old sidebar to how things are smushed up at the top of the screen now. Also I think the new menu SFX are really bad, and I wish I knew how to turn them off. The old "clicky" SFX were much better.

    I do prefer the new dark mode style theme over the old blinding white style. Most of the other changes I could do without tbh.
     
    • Agree Agree x 1
  7. Nefer666

    Nefer666
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 26, 2016
    Messages:
    23
    Tried. Didnt help at all.
     
  8. common_fault

    common_fault
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 20, 2020
    Messages:
    7
    I cant minimize the traffic UI :kek:
     
  9. RANDALL BAGWELL

    RANDALL BAGWELL
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 23, 2018
    Messages:
    90
    you can also change it to where you can get in to ai cars in the options
     
    • Like Like x 1
  10. robert357

    robert357
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 15, 2016
    Messages:
    544
    I found the issue with freeroam map. I have custom binded gamepad for analogs (left is for steering, right for throttle and brakes). When I use left analog for moving around the map and keep that input when I exit the map it will move camera in driver seat, even when I have these inputs deleted in keybindings.

    Bus routes from freeroam have few issues with detecting location of the bus on slopes.
    italy.png

    AI on Italy are using parking lines as regular driving lines that usually will cause them crash. Also that bus stop is not used in any Bus scenario.
    italybusstopaicrash.png

    On that spot on Jungle Rock there is bush on the asphalt.
    junglerock.png

    Fastravel point near Airport on Italy should be placed somewhere else, because it is impossible to drive there in bus or lorry.
     
    • Agree Agree x 1
  11. HayHayGamez

    HayHayGamez
    Expand Collapse

    Joined:
    May 26, 2021
    Messages:
    70
    the radial menu isnt showing up, so i cant spawn ai
     
    • Agree Agree x 1
  12. McBeamer94

    McBeamer94
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 4, 2019
    Messages:
    1,600
    One more wrong detail on the H-Series, this time related to the front bumpers. When the Front Tires turn, the outside tire clips in the edges of both the Early and the Late Front Bumper. This is more apparent in the Early Front Bumper - in the Late Front Bumper it does clip in very slightly and one needs to be eagle-eyed to see it.
    The images show the 245/75R16 tires but this happens with the smaller 225/75R16s as well - in the Early Front Bumper, the 225/75R16 tire clips in a bit less than shown here with the 245/75R16 and in the Late Front Bumper, the smaller tire just manages to clear it!
     

    Attached Files:

    • Inked2021-12-06182_LI.jpg
    • Inked2021-12-06172_LI.jpg
    • Inked2021-12-06212_LI.jpg
    #752 McBeamer94, Dec 6, 2021
    Last edited: Dec 7, 2021
    • Agree Agree x 5
  13. Leone Mark V

    Leone Mark V
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 7, 2021
    Messages:
    1
    The red button that deletes all repo modes is broken. when i double click it, the UI completely stops working and the game does absolutely nothing.
     
  14. RANDALL BAGWELL

    RANDALL BAGWELL
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 23, 2018
    Messages:
    90
    also why does it look like in some cars someone used tire shine to clean the inside it was never like this on the d series before it also makes my window tint look lighter too
    --- Post updated ---
    heres a before pic at the end too
     

    Attached Files:

    • screenshot_2021-12-06_19-11-03.png
    • screenshot_2021-12-06_19-10-51.png
    • screenshot_2021-12-06_19-11-16.png
    • screenshot_2021-11-29_20-35-20.png
    • Like Like x 1
  15. VICFERNANDZ

    VICFERNANDZ
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 30, 2021
    Messages:
    25
    Is there any way to name the laps on the mission, I want to remember what car I raced with. Anyone know?
     
  16. stability

    stability
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 13, 2021
    Messages:
    13
    Half of my saved configs showing a black box instead of the thumbnail. I tried to make a new config and got same problem. upload_2021-12-6_19-51-52.png
    There doesn't seem to be any rhyme or reason as to which thumbnails are missing (such as a common time frame in which they were created).
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  17. raiiiu

    raiiiu
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 27, 2021
    Messages:
    91
    yeah, same here but with all configs, might be a bug
     
  18. tang

    tang
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 9, 2020
    Messages:
    3

    how do i make "points of interest" not show up?
     
  19. alexelcaza

    alexelcaza
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 28, 2015
    Messages:
    13
    has made almost no improvements for use on a controller and its still laggy

    its also really buggy right now and often fails to show up when resetting races so you are forced to abandon and start it again
     
    • Like Like x 1
  20. ktheminecraftfan

    ktheminecraftfan
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2014
    Messages:
    2,107
    Yeah and also you can break the races at the start if you go into them, speedrunner style. so you have to exit out of the race and go back into it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice