1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.24 Discussion thread

Discussion in 'General Discussion' started by Leeloo, Dec 2, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Yash_gamin144

    Yash_gamin144
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 24, 2021
    Messages:
    1,711
    agree.
     
  2. Agent_Y

    Agent_Y
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 10, 2020
    Messages:
    7,133
    Flexbody node, tied to the antenna. All vehicles with antennas have these, idk how you haven't noticed them. It's for antenna deformation
     
  3. Maxy_к9-Fυяяу

    Maxy_к9-Fυяяу
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    167
    The Spot Lights are not correct on the Pessima.
    upload_2021-12-3_0-59-44.png
     
  4. scaleop4

    scaleop4
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 4, 2016
    Messages:
    38
    well this is unplayable now it takes forever just to open the Vehicle menu were you pick your car...something is up cos i cant even set a different default car..
    i'm stuck with the same blue pick up no matter what car i change it to as default.


    one more thing this still happens when i remove all my mods
     
    • Agree Agree x 1
  5. Lotiom

    Lotiom
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 16, 2021
    Messages:
    38
    In the update I get lag spikes a lot more frequent.
     
    • Agree Agree x 2
  6. Asusvivogamer

    Asusvivogamer
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2021
    Messages:
    75
    either it is a bug or just my trashy pc specs, but my game is crashing when i try to deactivate all mods.
    also, the vivace interior for me is showing to textures. pls help
     
    • Agree Agree x 1
  7. Lotiom

    Lotiom
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 16, 2021
    Messages:
    38
    Same. I have sort of a mid end pc and have lag spikes a lot more frequent. And I only play on gridmap cause it's the easiest one to load in.
     
  8. scaleop4

    scaleop4
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 4, 2016
    Messages:
    38
    thats normal mine does the same thing....and yes i am using a ps4 controller to .if you look in your usb game controller settings you see it listed as an xbox controller.

    im allso assuming your using DS4 for windows
     
  9. Asusvivogamer

    Asusvivogamer
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2021
    Messages:
    75
    for me vivace interior is showing no texture and most other mods cars too. this was not there before 0.24.
    also the game is crashing a lot more then before.is that just for me ?
     
  10. scaleop4

    scaleop4
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 4, 2016
    Messages:
    38
    man i hate bugs.
     
    • Agree Agree x 1
  11. KenKen911

    KenKen911
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 9, 2017
    Messages:
    63
    After tuning the car, I tried to set up the default spawn car, but I couldn't find the button
    The new ui is a nightmare for me...
     
    • Agree Agree x 2
  12. Asusvivogamer

    Asusvivogamer
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2021
    Messages:
    75
    i had covet 1994 mod, it was showing no texture inside.
    --- Post updated ---
    also it is lagging a bit more than usual
     
  13. titanic4

    titanic4
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    13
    Well, it seems that I've found the reason of the "Set as default" option breaking. The game doesn't add the model name field to default.pc file. This results in the data.model check to return false, which causes the default pickup to get loaded instead when game attempts to load default vehicle config that was saved by the player.
     
    • Like Like x 6
    • Agree Agree x 1
  14. dinosaur202

    dinosaur202
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 26, 2016
    Messages:
    679
    It's on all the tuner cars and the LeGran
     
    • Like Like x 1
  15. wirelesscables

    wirelesscables
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 12, 2021
    Messages:
    16
    i'm surprised i haven't either lol. good to know then, i removed it from my original post
     
  16. Milendur

    Milendur
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 26, 2021
    Messages:
    368
    Thanks, seems like "hide in cockpit" was just unticked.
     
  17. beamn driver

    beamn driver
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 22, 2021
    Messages:
    202
    hold down the E key
    --- Post updated ---
    радиальное меню сначало работает а потом по непонятным причинам не работает я нажимал и с меню и кнопку E помогает перезапуск игры
     
  18. KillerBee 2

    KillerBee 2
    Expand Collapse

    Joined:
    May 21, 2021
    Messages:
    13
    So many cool things. Having to go back through all my mods to see whats works... not so much. I am starting with zero to be safe because the game did nothing but crash unless I removed them all. I use the Xbox elite controller sometimes for quick testing and now for some reason it is just disconnecting and I wonder if it needs to be updated too. Overall a very nice change.
     
  19. ThatCarGuyDownTheStreet

    ThatCarGuyDownTheStreet
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 30, 2017
    Messages:
    2,953
    After resetting all my controls to what I like, I closed and reopened the game to find that it had reset some of them back to the weird stuff. Since I drive standard in this game, having the map control take up my shifter control is very very annoying.
     
  20. scaleop4

    scaleop4
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 4, 2016
    Messages:
    38
    you know i know what you mean

    plus all the UI apps got reset back to default..not cool.
    --- Post updated ---
    i'm starting to wonder if that has anything to do with the car menu taking ages to load as well.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice