Will this run beamng

Discussion in 'Computer Hardware' started by The-Old-twingo, Jan 14, 2020.

  1. The-Old-twingo

    The-Old-twingo
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 23, 2017
    Messages:
    197
  2. Alex_Farmer557

    Alex_Farmer557
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 28, 2016
    Messages:
    2,617
    probably. i have a similarly spec'd quad core amd chip/igpu and i get ~25fps
     
  3. The-Old-twingo

    The-Old-twingo
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 23, 2017
    Messages:
    197
    Ok
     
  4. PriusRepellent

    PriusRepellent
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 19, 2018
    Messages:
    229
    Stick a GTX 1650 in it and it'll be a smoother experience.
     
  5. The-Old-twingo

    The-Old-twingo
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 23, 2017
    Messages:
    197
    Just wander what graphics and what map. Iafhe map like an urban map like Italy. Also the of arrived today so I'll see if it works
     
  6. Alex_Farmer557

    Alex_Farmer557
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 28, 2016
    Messages:
    2,617
    i get ~25 on italy, but i get like 10 on wcusa
     
  7. The-Old-twingo

    The-Old-twingo
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 23, 2017
    Messages:
    197
    Sounds good. Thx for all your support.
    Your all legends
     
    • Like Like x 1
  8. The-Old-twingo

    The-Old-twingo
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 23, 2017
    Messages:
    197
    Hi mate. Sorry to bother you. What graphics.settings are.you on
     
  9. Alex_Farmer557

    Alex_Farmer557
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 28, 2016
    Messages:
    2,617
    custom version of low
     
  10. The-Old-twingo

    The-Old-twingo
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 23, 2017
    Messages:
    197
    K. Thanks
     
  11. The-Old-twingo

    The-Old-twingo
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 23, 2017
    Messages:
    197
    Good news everyone. I have opened the computer. Its very nice although, O need to get a VGA to HDMI cable as my current hdmi won't fit
     
  12. The-Old-twingo

    The-Old-twingo
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 23, 2017
    Messages:
    197
    Any ideas guys.
     

    Attached Files:

    • IMG_20200119_162340582_BURST001.jpg
  13. Speedster202

    Speedster202
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 7, 2018
    Messages:
    30
    I'd recommend putting in a dedicated GPU like a 1050ti or a 1650 like @PriusRepellent said, it'll give you a much better experience.
     
  14. The-Old-twingo

    The-Old-twingo
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 23, 2017
    Messages:
    197
    Aight. So. On Italy at the lowest settings with police and traffic. It's around 25fps. Thank you all for support
     
  15. JJscoobs

    JJscoobs
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 2, 2013
    Messages:
    339
    Your joking right? lmao that picture, that PC needs to die
     
  16. The-Old-twingo

    The-Old-twingo
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 23, 2017
    Messages:
    197
    That was the monitor. Vga conncetion screwed up. Thx for the contribution tho.
     
  17. PriusRepellent

    PriusRepellent
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 19, 2018
    Messages:
    229
    No PC "needs to die" (Unless its an eMachines :p). There's often a way to fix things cost effectively. Even if there isn't, there's almost always salvageable parts that can be used to fix another PC.

    As for what happened with the VGA... this can happen with any analogue signal. With digital cables, it's usually either there or not.
     
  18. The-Old-twingo

    The-Old-twingo
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 23, 2017
    Messages:
    197
    Agreed
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice