Released Toyota AE86 Trueno/Levin

Discussion in 'Land' started by schumacher, Jan 29, 2018.

  1. Bootleg

    Bootleg
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 12, 2021
    Messages:
    37
    Delete normals.
     
  2. SBslayer

    SBslayer
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 5, 2021
    Messages:
    19
    What do you mean by that?
     
  3. Bootleg

    Bootleg
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 12, 2021
    Messages:
    37
    i dont know if ive already said this in this quote but dont forget to press f11
     
  4. SBslayer

    SBslayer
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 5, 2021
    Messages:
    19
    Okay i did with the Normal Map you told, It did remove some of it but it did not remove it completely, and i think it have something to do with the blackbump but i couldn't find it. May i know where is it located?

    And do i have to this to all of the map?
     
    #3064 SBslayer, Mar 5, 2022
    Last edited: Mar 5, 2022
  5. Bootleg

    Bootleg
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 12, 2021
    Messages:
    37
    no just do it to the blackbump and the matte thing. although i dont know why you cant find it. maybe try to look for it again?
     
  6. Zephyr102

    Zephyr102
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 14, 2022
    Messages:
    2
    So when I spawn the car, it makes a weird beepy-chirpy sound constantly. How do I get rid of the sound?
     
  7. Citroen Xsara 2.0 HDi

    Citroen Xsara 2.0 HDi
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2021
    Messages:
    4
    Go to the configuration of the car, and on speed chime, select empty, its bugged, but in the past it used to only sound when you were going fast, just like in the real car.
     
  8. Zephyr102

    Zephyr102
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 14, 2022
    Messages:
    2
    Thanks.
     
  9. Dingo135

    Dingo135
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 28, 2020
    Messages:
    63
    Downloading the most recent version of the mod also fixes the issue.
     
  10. JonaathanGlezzz

    JonaathanGlezzz
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 26, 2020
    Messages:
    8
    Hi, why don't I have engine sound? Otherwise very good mod
     
  11. Kirby_49

    Kirby_49
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 9, 2018
    Messages:
    191
    download the hotfix on page 152 or 153 too i think.
     
    • Like Like x 2
  12. JonaathanGlezzz

    JonaathanGlezzz
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 26, 2020
    Messages:
    8
    now perfect thanks!!!
     
    • Like Like x 1
  13. joemamaa

    joemamaa
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 3, 2021
    Messages:
    268
    Can someone plese just upload the updated pbr file? I don't feel like fixing it myself
     
  14. Allots

    Allots
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 16, 2021
    Messages:
    447
    • Like Like x 1
  15. joemamaa

    joemamaa
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 3, 2021
    Messages:
    268
  16. UwUAlexthemango

    UwUAlexthemango
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 14, 2021
    Messages:
    1
    I found a problem the speed chime dose not turn off even when idle idk if theres a button to press to turn it off but i need answers so i can enjoy this mod.
     
  17. glen

    glen
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 7, 2017
    Messages:
    319
    Go into Vehicle config and turn it off from there
     
  18. Nazu

    Nazu
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 22, 2021
    Messages:
    616
    remove it via the vehicle config
     
  19. Dingo135

    Dingo135
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 28, 2020
    Messages:
    63
    Download the latest version of the mod found on previous pages of the thread.
     
  20. Gigachad Thundercock

    Gigachad Thundercock
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 12, 2022
    Messages:
    1
    So I have the lastest hotfix of page 152, and I'm getting some missing textures on several cars, mostly on the keyhole for the trunk, the headlights and some other minor things. I did try clearing cache and I'm still having the issue. Does anyone else experience it and is it possibly just a version thing?

    I did try using this mod alone to make sure it wasn't a conflict but no luck.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice