1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice
  2. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.25 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

(SOLVED) The Grand Marshal's horn won't play.

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by Komeya7, Jul 25, 2020.

  1. Komeya7

    Komeya7
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    9
    Hi all, my wonderful Gavril sedan is having problems.
    When I spawn it and press H, nothing happens. I tried running the game in Safe Mode once I cleared all the caches and it did not solve the problem. Of course, the horn is selected in the parts selector. My version of BeamNG is v0.19.4.2.
    Did the game files get corrupted? Is the horn in a different key? Or does the Grand Marshal not have a horn?
    I'd appreciate any advice on this issue!
     
  2. 1teddyboy

    1teddyboy
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 17, 2020
    Messages:
    68
    It’s because the hydraulics use the same key so remind your horn or remove the hydraulic bindings it’s the same on the bluebuck.
     
  3. Komeya7

    Komeya7
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    9
    I see... Unfortunately I don't know how to remove the hydraulics, but it seems to be possible to change the command, so I'll give it a try. Thanks for telling me!;)
     
  4. 1teddyboy

    1teddyboy
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 17, 2020
    Messages:
    68
    Your welcome it’s in the suspension and the body it says hydraulics or just use another configuration without the hydraulics
     
  5. Komeya7

    Komeya7
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    9
    Um, what should that be other than removing the "Hydraulics Control Module" and setting the suspension shocks to stock...?
     
  6. SuperAusten64

    SuperAusten64
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 5, 2019
    Messages:
    863
    Removing parts won’t do anything. You have to go into your control settings and remove the hydraulic keybinding mapped to the “H” key.
     
    • Like Like x 3
  7. 1teddyboy

    1teddyboy
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 17, 2020
    Messages:
    68
    Yeah sorry superaustin is correct
     
    • Like Like x 1
  8. Komeya7

    Komeya7
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    9
    The Grand Marshal's horn is back! I am so grateful to you both!!
     
    • Like Like x 1
  9. 1teddyboy

    1teddyboy
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 17, 2020
    Messages:
    68
    Your welcome it has the same problem on the bluebuck happy to help!
     
  10. Komeya7

    Komeya7
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    9
    Yeah, I'm going to fix that as soon as I go on vacation.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice