1. Intel iGPU (6xx series) crashes
    Fixed drivers available!
    Instructions here

    Dismiss Notice
  2. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.20 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

I need some help

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by Squatch32560, Jun 28, 2019.

  1. Squatch32560

    Squatch32560
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 17, 2015
    Messages:
    180
    So I had boughten the Automation game and have made some cars and got them transitioned into BeamNG.Drive.

    My problem is that I cannot use the Bolide Super Car because for some reason one of the cars I ported from Automation shows up in the Bolides place. If I click on it it'll open all the different configs of the Bolide but when I click on one to spawn, the car from Automation will spawn.

    I've tried uninstalling along with deleting all BeamNG files before reinstalling. I've tried clearing cache.

    I don't even have that car from Automation installed as a mod. It's nowhere to be found in my mod file location.

    I am so confused and it's getting quite irritating. I've done the whole uninstall reinstall way too many times.
     
  2. IAchievedBacon

    IAchievedBacon
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 3, 2017
    Messages:
    2,790
    That's probably where you put it. In the Bolide's folder. I'd check there and see if it is there.
     
  3. Squatch32560

    Squatch32560
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 17, 2015
    Messages:
    180
    That's the weird part though, the Bolide folder does not exist. mods.png Bolidedoesntexist.png

    One is my mods folder and the other is the main game's vehicle files. There is no Bolide or automation car. The automation car is labeled as Model 14
     
  4. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Administrator
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,718
    The bolide is called 'super' in the game files.
    So you have to look for super.zip

    Which I see in your mods:


    That's the cause. You have a mod that is literally replacing the original Bolide, hence the issue you are having.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice