1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice
  2. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.25 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

Graphics Issue, need help

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by Jaime Palmer, Aug 1, 2018.

  1. Jaime Palmer

    Jaime Palmer
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2017
    Messages:
    93
    Hi since yesterday I have a problem with the graphics, I removed all the mods.
    I set the graphic overall quality to the minimum and it looks like a cartoon game, then if I set it up to normal you see a very strange effect. (see video attached) And it happens in all scenarios except the grid map
    My PC is a Rayzen 5 1600 16Gb Ram, with a GPU Radeon 580 8Gb.
    I just run the physics benchmark and I get this: 126461 MBeams/s
    What it is?, The computer it seems to work as usual.
    What can I do to solve that problem?, it never happened to me before.

    Thank's.
     

    Attached Files:

  2. JonasTMT

    JonasTMT
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 5, 2016
    Messages:
    321
    I think it's caused by a driver update (Graphics card update thing), not 100% sure.
    Try downgrading it, and see if it helps.
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  3. rottenfitzy

    rottenfitzy
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 7, 2015
    Messages:
    680
    It’s a driver issue that has plagued basically 580 that runs Beam. I think they fixed it, but if not just do as @JonasTMT said and downgrade to an old version.
     
    • Agree Agree x 2
    • Like Like x 1
  4. Jaime Palmer

    Jaime Palmer
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2017
    Messages:
    93
    Ok, thank's, I'll try as soon as get home today and I will tell if that was the cause.
     
  5. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Spinning Cube
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,656
    Yeah, that's an issue with the most recent AMD drivers, as other AMD users have reported.
    Please report that to the AMD forums, so that they can fix that.
    Meanwhile a solution is to use an older driver version.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice