Collision mesh dae error on objects

Discussion in 'Content Creation' started by MxT333, Nov 6, 2016.

  1. MxT333

    MxT333
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 29, 2016
    Messages:
    89
    Hello guys, Im porting objects into blender from c4d by exporting the model as a dae.
    I run the tutorial given, load object into game.
    They show to have a collision mesh of 1
    The error is ingame collision doesn't collide with the mesh provided in blender.
    Please what a I doing wrong?

    Should i just model in blender?
     

    Attached Files:

    • BeamNG 2016-11-06 16-12-17-32.jpg
    • BeamNG 2016-11-06 16-20-04-70.jpg
    • BeamNG 2016-11-06 16-24-23-82.jpg
  2. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Spinning Cube
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,654
    Are both your 3D Model and Colmesh centered?
    They both have the same origin?
     
  3. MxT333

    MxT333
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 29, 2016
    Messages:
    89
    Yes, all i did was duplicate it and renamed. the only difference I noticed is when I drag into start01 it goes below colmesh-1 then i duplicated it while its below and delete colmesh as in the tut.
    I will keep trying to learn this.
     
  4. torsion

    torsion
    Expand Collapse

    Joined:
    May 31, 2015
    Messages:
    1,619
    Sorry in advance - I just skimmed. Have you applied everything in Blender? Use CTRL+A and be certain that you've applied location, rotation, and scale to every object.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice