1. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.22 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

BeamNG and Fraps Cooperation [SOLVED]

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by SeberHusky, Dec 20, 2019.

  1. SeberHusky

    SeberHusky
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 23, 2016
    Messages:
    16
    I need some help with video/screenshot F-key bindings for Fraps. The default is F9 and F10 but hitting these keys brings up the world editor in beamNG. It seems like every F command key in beamNG is bound to something no matter which ones I tried.

    My question is, does anyone know any unused key binders that I can setup for Fraps so I don't conflict with the world editors and other stuff?
     
  2. esesel

    esesel
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 18, 2019
    Messages:
    396
    Use anything other than fraps both nvidia and amd have offering s that dont kill the performance
     
  3. SeberHusky

    SeberHusky
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 23, 2016
    Messages:
    16
    Fraps records to an external drive. No performance impact.
     
  4. mehgeme

    mehgeme
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 1, 2016
    Messages:
    18
    fraps became irrelevant a fair few years ago and is abandoned at this point. you can use shadowplay to record to an external drive without compressing stuff to hell and back like fraps does.
     
  5. SeberHusky

    SeberHusky
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 23, 2016
    Messages:
    16
    Okay? I don't see how this answers my question and the fact that is abandoned does not matter at all and it certainly is not irrelevant to me. I use Fraps and have used Fraps for the past 13 years. You record the footage to an external drive (over USB 3.0) so that you do not get the lag that esesesel brought up because you're making your system drive due triple duty running the OS, playing the game, and recording and writing massive amounts of data and it can't keep up. When you have Fraps set properly and know how to use it, there is no compression.

    This is what Fraps quality gives with me after washing it through Vegas:


    Still waiting for some answers to my question and not having to reply to criticisms on what I use. Thank you.
     
  6. ajz177

    ajz177
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 28, 2016
    Messages:
    103
    As far as I can tell F2-4 does not do anything.
     
  7. SeberHusky

    SeberHusky
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 23, 2016
    Messages:
    16
    F2 through 4? Okay thank you. I will try this later on.
     
  8. SeberHusky

    SeberHusky
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 23, 2016
    Messages:
    16
    F2 and F3 were open - I got it solved! Thank you AJZ177!
     
    • Like Like x 1
  9. ajz177

    ajz177
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 28, 2016
    Messages:
    103
    you're welcome.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice