1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.24 Discussion thread

Discussion in 'General Discussion' started by Leeloo, Dec 2, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. TheSomething

    TheSomething
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Oct 16, 2021
    Messages:
    1,056

    Sorry, if you want to speak Russian, there are Russian language threads so go there please
     
  2. Haida

    Haida
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 23, 2016
    Messages:
    791
    Click ESC, then E and radial menu will appear. Here you will have AI section.

    Also you can add an UI app for AI.
     
  3. scaleop4

    scaleop4
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 4, 2016
    Messages:
    38
    yea i am having the same problem takes ages for it to open

    also seems to be the same when selecting cars to use
     
    #563 scaleop4, Dec 4, 2021
    Last edited: Dec 4, 2021
  4. Tesla_P

    Tesla_P
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 17, 2020
    Messages:
    16
    If I play a time trial (in my case mission asphalt hillclimb on utah) and my time isn't in the top 50 of my local highscores in this trial, the moment I finish the race slomo engages but it says 5/6 checkpoints and doesn't show the pop-up with my time/local leaderboard nore finish the race, so I need to abandon it and don't get my time (tested in safe mode). Therefore I can't really finish the time trial with slower car configs...
     

    Attached Files:

    • 20211204124320_1.jpg
  5. TroLLeX_

    TroLLeX_
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    60
    Just noticed a missing engine after i constantly hit traffic vehicles off the road. The engine must have fallen of or something.
     

    Attached Files:

    • 20211204124557_1.jpg
  6. Agent_Y

    Agent_Y
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 10, 2020
    Messages:
    6,823
    This happened in the previous update as well but it seems very rare
     
  7. RUSMark

    RUSMark
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 4, 2019
    Messages:
    71
    Hello, for me traffic extremely lags the game, even if there is only one traffic car. In the picture there are only 9 cars (including mine).
    CPU (xeon e5-2697 v2 @2.70 ghz), RAM (16 gb) and GPU (gtx 1660) are not being fully used.Is that all because of my crappy xeon? Or there is another reason of lags? (I use no mods at the moment). If you know the solution, please reply me.
    20211204155605_1.jpg
     
  8. Genrry

    Genrry
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 4, 2021
    Messages:
    2
    I can't save the key binding, clicking on save doesn't happen, what to do
     
  9. Tesla_P

    Tesla_P
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 17, 2020
    Messages:
    16
    same here
     
  10. King0uf

    King0uf
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 23, 2020
    Messages:
    15
    Good afternoon. I want to ask why in the new update of beamng drive the keyboard keys change does not work. I decided to change the control, but it just doesn’t save, I’ve already reset the settings, and it still doesn’t change, I changed the keyboard layout to English a bunch of times, no result, I even reinstalled the games, everything is the same. I really hope that someone will help me with this.
     
  11. Turbo49>

    Turbo49>
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2021
    Messages:
    2,533
    Does it happen in safe mode ? You can access it through the launcher, in troubleshooting.
     
  12. Camera2004

    Camera2004
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 8, 2018
    Messages:
    630
    Just obtained 0.24.0.1, I wish I could adjust the fog level to 0.0 like before...
     
  13. Vegebiili

    Vegebiili
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 4, 2021
    Messages:
    1
    Why i can't change any controls? This game doesn't save them. How i can fix it and how get underglow lights working?
     
    • Agree Agree x 1
  14. Mad_Makaron

    Mad_Makaron
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 20, 2018
    Messages:
    515
    Two-tone livery bug (H-series).

    Inkedscreenshot_2021-12-04_16-47-45_LI.jpg Inkedscreenshot_2021-12-04_16-48-09_LI.jpg
     
  15. CrashHard

    CrashHard
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    1,393
    SHIFT + PAGEUP/PAGEDOWN to change fov/zoom just stops working randomly. same with the Radial Menu. sometimes F5 works but not always.
     
    • Like Like x 2
  16. 박현진

    박현진
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 26, 2021
    Messages:
    254
    same, me too
     
  17. Kajzer

    Kajzer
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 3, 2020
    Messages:
    22
    Not sure if this was reported here earlier, but every map has this issue where if you pick any spawn location, it automatically spawns you in the default one, for example when you pick the drag strip spawnpoint in WCUSA you spawn in the industrial area. I know that with the new Map feature you can quicktravel anywhere, but it is still a little annoying.
     
    • Agree Agree x 7
  18. Milendur

    Milendur
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 26, 2021
    Messages:
    344
    Tiremarks amount seems to change to default 6000 everytime the game is restarted
     
    #578 Milendur, Dec 4, 2021
    Last edited: Dec 4, 2021
    • Agree Agree x 2
  19. NublyBubly

    NublyBubly
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 26, 2020
    Messages:
    13
    press E, or esc then click on radial menu; but theres a bug rn that when you open your settings the radial menu wont show up anymore so you need to restart
     
  20. King0uf

    King0uf
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 23, 2020
    Messages:
    15
    no, it doesnt working
    --- Post updated ---
    no, it doesnt working
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice