0.22 Discussion thread | Use Safe Mode before reporting

Discussion in 'General Discussion' started by Leeloo, Mar 29, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Agent_Y

    Agent_Y
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 10, 2020
    Messages:
    4,605
    Correct me if I'm wrong but I'm pretty sure the Crown Vic taxis had push bars, right? So why not have it on the LeGran?
     
  2. skodakenner

    skodakenner
    Expand Collapse

    Joined:
    May 24, 2015
    Messages:
    1,419
    My main issue is still that the game wont go over 40 percent usage on the gpu and the cpu wont go over 20 now. Also once it did go to full usage i got nearly 3 times the frames so something is blocking it. I already have tried safe mode and a clean reinstall no change
     
    • Agree Agree x 2
  3. Bad Driver771

    Bad Driver771
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 11, 2020
    Messages:
    135
    oh. i'm from england,so i wouldn't know about that. another thing: when pushing a car and sprinting, i can go way faster than when sprinting andnot pushing a car upload_2021-3-30_20-4-9.png
     
    • Agree Agree x 1
  4. ManfredE3

    ManfredE3
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    1,754
    It's kinda rare to see on taxis actually. I do see crown vic taxis with them but not often. I don't think even the undercover NYPD taxi-cop cars have push bars.
     
  5. Nyuszi

    Nyuszi
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 26, 2020
    Messages:
    9
    Beamngtrojan.png

    Is this okay?
    It basiacly means that the beamng.exe is a trojan and windows put it into quarantine.
     
  6. JowoX90

    JowoX90
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 27, 2016
    Messages:
    489
    can someone explain the license plate changes and why they're not working properly? i think @Agent_Y seemed to know something about it
     
  7. BravoMMXI

    BravoMMXI
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2021
    Messages:
    22
    T
    Something about format changes conflicting
     
  8. consulaisme

    consulaisme
    Expand Collapse

    Joined:
    May 10, 2017
    Messages:
    74
    All Legrans are broken for me.
    (facelift and non facelift)
    I've uninstalled all Legan mods and headlight-associated mods. anyone else experienced this?
    thanks!
     

    Attached Files:

    • screenshot_2021-03-30_12-02-09.png
    • Capture.png
    • screenshot_2021-03-30_12-01-59.png
  9. BravoMMXI

    BravoMMXI
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2021
    Messages:
    22
    Clear cache perhaps?
     
  10. Rubidium

    Rubidium
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 14, 2020
    Messages:
    39
    First, I would like to congratulate the devs for this great update. I'm in love with the Wendover and the LeGran revamp is very nice!

    However I noticed a few little things :

    1) As we can see on the screenshot, the LeGran Wagon 3rd brake light is always on whenever the low beams are on.

    2) There are facelifted taillights available in the part selector for the LeGran Wagon (not for the sedan) but they are not used by the factory configs.
    Is it deliberate?

    3) I'm not sure about the legality of the Wendover brake lights. Shouldn't it have a high mounted third brake light?
    Maybe American people can elucidate this point?
     

    Attached Files:

    • screenshot_2021-03-30_21-22-10.png
    • Agree Agree x 1
  11. Agent_Y

    Agent_Y
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 10, 2020
    Messages:
    4,605
    I haven't tested everything but here's what I know:
    1. Overriding license plate Json with a new one won't work anymore, the old one will still get picked
    2. The Json needs to be in the part that is in the license plate design slot, not any sub-slot or anything. (There is a complex way around it but it may get fixed too)
    3. License plate text gets saved and loaded properly with configs
    4. Sometimes it generates wrong format for whatever reason and this seems to happen a lot on Italy map
    5. Steam name as license plate now works again
    6. After generating a new random plate text you now have to apply it
     
    • Like Like x 1
  12. jtmw11

    jtmw11
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 30, 2021
    Messages:
    11
    When I used a bypass through Windows firewalls, I had no controls. Forward on controller, keyboard, and steering wheel inputs were all neglected. No input received to the vehicle. Mouse worked though.
     
  13. Nefer666

    Nefer666
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 26, 2016
    Messages:
    17
    Performance skydived. It's really bad at this moment. 1-2 second freezes + generally lower fps.
     
    • Like Like x 3
  14. ManfredE3

    ManfredE3
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    1,754
    In general or with traffic? I have 16gb ram/1660ti/R7 2700X and car pooling is really brutal on performance
     
  15. Noobinator_83

    Noobinator_83
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 8, 2021
    Messages:
    200
    Run in safe mode before reporting here.
     
  16. Nefer666

    Nefer666
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 26, 2016
    Messages:
    17
    5800x with 16 gb's. In general, without traffic. No mods present.
     
  17. JowoX90

    JowoX90
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 27, 2016
    Messages:
    489
    did they do all this just to get the FATT to spawn with the right plate (that cuts off anyway lmao)?
     
    • Agree Agree x 1
  18. den_chik

    den_chik
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 12, 2019
    Messages:
    727
    Wood crate at Legran mispositioned.
     

    Attached Files:

    • screenshot_2021-03-30_23-21-59.jpg
    • Agree Agree x 1
  19. Penguin72

    Penguin72
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 11, 2020
    Messages:
    735
    The icon for the "Induction system damaged" notification is different than the icons for the other damage notifications.

    upload_2021-3-30_16-31-2.png
     
  20. Googlefluff

    Googlefluff
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 12, 2015
    Messages:
    250
    Unchecking the option to use your Steam name on the license plate doesn't do anything. It'll use your Steam name regardless.

    20210330132851_1.jpg
     
    • Agree Agree x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice