1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.21 Discussion thread | Use Safe Mode before reporting

Discussion in 'General Discussion' started by Leeloo, Dec 15, 2020.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Franz027

    Franz027
    Expand Collapse

    Joined:
    May 8, 2020
    Messages:
    3,410
    Idk. I'll do it
     
  2. FordFan1997

    FordFan1997
    Expand Collapse

    Joined:
    May 19, 2020
    Messages:
    5
    I'm having a bit of a problem with the Gavril D-Series trucks.
     

    Attached Files:

    • BeamNGdrive-0211011095-RELEASE-x6412_18_20204_26_13PM.png
  3. Logan Mikael

    Logan Mikael
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    189
    need fix all bugs of multiplayer
     
  4. ltntai

    ltntai
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    523
    A few lighting issues
    JRI shadows are very shaky when TOD is playing, making many textures flicker awfully (top containers below the crane):
    screenshot_2020-12-19_00-23-36.jpg screenshot_2020-12-19_00-23-36_1.jpg
    Window reflections are weird on houses with interiors. 1. low beams on 2. low beams and brake lights on:
    screenshot_2020-12-18_22-20-25.jpg screenshot_2020-12-18_22-20-29.jpg
    Sometimes windows flicker abnormally even from a static camera angle:
    screenshot_2020-12-18_22-25-55.jpg screenshot_2020-12-18_22-25-55_1.jpg
    WCUSA "interior" lighting of big buildings could be a little smoother. Now it looks like someone inside switches all the lights on as you drive closer:
    screenshot_2020-12-18_20-04-33.jpg screenshot_2020-12-18_20-04-59.jpg

    Thanks for this update :). Lots and lots of good content.
     
  5. FordFan1997

    FordFan1997
    Expand Collapse

    Joined:
    May 19, 2020
    Messages:
    5
    Did you have issues with the D-Series windshield and headlight textures not working ?
     
  6. ltntai

    ltntai
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    523
    No. Try in safe mode, one or some of your D-series mods breaks the textures.
     
  7. The Gas Station

    The Gas Station
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 14, 2016
    Messages:
    262
    Hey, fellow controller user!
    Mine works fine, so it's probably on your end? Try these:
    1. Try ctrl+L. It resets all Lua code, and I remember I once had some issue with the controller and it fixed it.
    2. Check the key bindings. Maybe they got messed up?
     
  8. necrolavigne

    necrolavigne
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 12, 2020
    Messages:
    24
    the utah scenario "supply deliver" spawns a D-series that's unusable; it doesn't have a tow hitch to grab the trailer with
     
  9. kyleatkinson1994

    kyleatkinson1994
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 8, 2015
    Messages:
    30
    I might've found a bug? When I use the keys used to zoom my camera in and out it causes the clutch to start slipping, as if my clutch pedal were pushed halfway in.
     
  10. SuchSneak

    SuchSneak
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    116
    Tires of the ETK K-series gets stuck when driving overtop of this sidewalk on west coast usa.

    sidewalkstuck2.png
    sidewalkstuck.png
     
    • Like Like x 1
  11. Ronoman

    Ronoman
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 10, 2012
    Messages:
    4
    This fixed my issue!! Thank you so much :)
     
  12. DuneWulff

    DuneWulff
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 25, 2016
    Messages:
    1,031
    upload_2020-12-18_20-34-39.png
    Reposting here since its still borked:
    Basically, the Old World Editor has become unusable because its completely unstable.

    Select multiple obejcts -> delete -> crash to desktop
    Half the time when you save after making changes (Ctrl+s) the old editor will hang and crash, rendering the level unreadable by the game.
    Sometimes changing from Old Editor to New Editor crashes the game.

    I understand the old editor is being left behind, but please, at least fix these pretty major issues for those of us who are slow on the uptake for the New World Editor.
     
    • Agree Agree x 2
  13. umustbeloggedintododat

    umustbeloggedintododat
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2019
    Messages:
    1,359
    Yeah, and I can't seem to select anything in the new editor anymore.
     
  14. Akiazusa

    Akiazusa
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 25, 2019
    Messages:
    27
    I just did a clean reinstall(uninstalled the game and deleted all the beamNG files in the "Documents" folder), and still got this problem. Tried a lot of different settings,and found out one to get my 200BX'ABS back to work,which is using arcade abs mode. Don't know if this issue is because of my system language and location settings or something. and I'm going to enjoy other things in beamNG before the fix. Thank you for the help anyway.:)
     
  15. SuchSneak

    SuchSneak
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 23, 2017
    Messages:
    116
    New editor? Did you click the object select button? It's not default anymore like it was before.
     
  16. fivedollarlamp

    fivedollarlamp
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    2,964
    The new world editor is so alien and unfamiliar. In my experience fooling around and adding my own little houses and things into the map, the forest tools are what I used the most. Now, they're impossible to use!
     
  17. ktheminecraftfan

    ktheminecraftfan
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2014
    Messages:
    2,104
    The new world editor needs some tutorial videos.
     
  18. Besquef

    Besquef
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 12, 2020
    Messages:
    30
    always the same with the replay
     
  19. vladiss1648

    vladiss1648
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 26, 2020
    Messages:
    7
    maybe I'm wrong, but earlier on sdr4, when switching esc on the dashboard, the screen with side overloads changed, but now this does not happen
     
  20. zLeqitEclipse

    zLeqitEclipse
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 19, 2020
    Messages:
    2
    I have a Weird ESC bug on the ETK and Vivace Models.. Everytime when going about 3mph through a curve, the ESC just brakes my car and sometime it brakes so hard that i cant even use my throttle in curves anymore.. So i need to drive with ESC off always....
     
    • Like Like x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice