1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.13 Discussion/Feedback/Bugs-Reporting Thread - READ #1 POST!

Discussion in 'General Discussion' started by Nadeox1, Jul 13, 2018.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HadACoolName

    HadACoolName
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    1,876
    Thats all I wanted. I'll stfu now <3
     
  2. General Sergal

    General Sergal
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 27, 2016
    Messages:
    56
    still not fixed

    --- Post updated ---

    --- Post updated ---

    --- Post updated ---

    --- Post updated ---

    --- Post updated ---

    --- Post updated ---
     
  3. Crafthun

    Crafthun
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    216
    I have this bug since the last hotfix. It happens when having 2 or more cars spawned. When pressing throttle in the 1. car and then switching to the 2. car and pressing throttle again, the 1. car stops. This makes playing impossible with 2 or more cars on maps which have no AI. Please fix it!
     
    • Agree Agree x 1
  4. fufsgfen

    fufsgfen
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 10, 2017
    Messages:
    6,784
    I was thinking that they would be something you see when crashing a bus and having those mesh pieces disappear, thinking maybe also coltris dissappears so there really is hole then and not just in mesh.

    Then again, I think I saw message in console when spawning a car that few coltris were degenerated, but haven't tested after that.
     
  5. coolusername

    coolusername
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 22, 2014
    Messages:
    3,667
    found a pothole in the road on west coast, near the railway tunnel
    screenshot_00002.png screenshot_00003.png
     
    #325 coolusername, Jul 21, 2018
    Last edited: Jul 21, 2018
  6. Cooldriver10

    Cooldriver10
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 22, 2017
    Messages:
    1,783
    • Agree Agree x 5
  7. coolusername

    coolusername
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 22, 2014
    Messages:
    3,667
    ^
     
    • Like Like x 1
  8. wearyNATE15

    wearyNATE15
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 15, 2015
    Messages:
    1,273
    Can we seriosusly get rid of the automation exports, or atleast get them out of the new resources tab? Most of these mods arent good, and its hard to tell when an actual mod comes out.
     
    • Agree Agree x 2
  9. TobiBenzi

    TobiBenzi
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 29, 2016
    Messages:
    225
    I find the Automation exports ok, if people are into downloading things that they could make themselves as well and have added fun while making them, well, I'll let them...
    I do find that they have become muuuuuch too many in such a short time though, you will never find anything in this chaos and the uniqueness of these cars is going down the drain. But the devs won't be able to do anything about this situation.

    I completely agree with the point to get them out of the new resources tab though. You often cannot distinguish if we have received a new, normal mod or if it's just another export... So I totally support the inquiry to change that somehow.
     
    • Agree Agree x 4
  10. EvilMcSheep

    EvilMcSheep
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 5, 2016
    Messages:
    122
    Input 'sticking' no longer works - you can no longer hold the throttle on one car and TAB to another, leaving the first one at full throttle.
    After switching, the input for the first car remains applied for as long as you hold down the key.
    Very inconvenient!
     
    • Agree Agree x 1
  11. xavier123456789

    xavier123456789
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 3, 2016
    Messages:
    37
    I'm unable to switch between vehicles for some reason there aren't any arrows to cycle through them here.
     

    Attached Files:

    • Capture.png
  12. TDK

    TDK
    Expand Collapse
    FLIT KILLS MOTHS
    BeamNG Team

    Joined:
    Dec 17, 2017
    Messages:
    400
    Yes please give me a video to better understand what you’re talking about.
     
  13. fufsgfen

    fufsgfen
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 10, 2017
    Messages:
    6,784
    For @stenyak I have way to make invisible car happen, for me 100% reproductivity with method shown on video, just crash, save replay and it car is invisible, maybe broken beam thing?

    For @TDK I have same video, if you listen first crash and then crash from replay, you can notice how different they sound, crash from replay is stronger and there are more sounds playing, especially when car bounces back to ground there is quite big difference in how crash sounds play.

    For everyone on that video you can see how UI still lags while playing replay, even I think there was a note that it was fixed? Not sure if it lags only on my copy, or if there still is some bug around making that happen.



    See, Fufsgfen feels generous today :)
     
    • Like Like x 1
    • Informative Informative x 1
  14. ThatCarGuyDownTheStreet

    ThatCarGuyDownTheStreet
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 30, 2017
    Messages:
    2,893
    Just took the vid, I'm gonna upload it to youtube, my internet is super slow so it might take a while.
    Edit: It uploaded surprisingly quickly:
     
  15. fufsgfen

    fufsgfen
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 10, 2017
    Messages:
    6,784
    That sounds really weird, I wonder if FPS has something to do with it?

    Here you can hear how it is on my computer, sorry if it is bit quiet, but can't have levels higher when using headphones:


    Ignore the latter half as it is just failed attempt to recreate this, it is kinda difficult to get low enough volume while still having turbo audible at low rpm:
     
  16. ThatCarGuyDownTheStreet

    ThatCarGuyDownTheStreet
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 30, 2017
    Messages:
    2,893
    It's not my fps, recording just drops it to zero cuz I have a potato for a computer
     
  17. opkraut

    opkraut
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    May 30, 2015
    Messages:
    1,200
    It just seems like it's been a low priority issue since the car was released and people have been mentioning it. It shouldn't be that hard to fix, so I'm not sure why such a big deal has to be made about it before y'all would even acknowledge it.
     
    • Agree Agree x 1
  18. EruptionTyphlosion

    EruptionTyphlosion
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 24, 2016
    Messages:
    2,905
    The German Polizei ETK K-Series uses Imperial Gauges when it should use Metric ones.
     
    • Like Like x 1
  19. waldo_101

    waldo_101
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 26, 2017
    Messages:
    38
    i am using a keyboard, could it be to do with the engine managment??
     
  20. MRcrash

    MRcrash
    Expand Collapse
    BeamNG Team

    Joined:
    Dec 12, 2014
    Messages:
    1,231
    • Agree Agree x 2
    • Like Like x 1
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice